Electriciteit

Algemeen

Bij Electro Cage kan u terecht voor een breed gamma aan electriciteitswerken voor uw nieuwbouw of renovatieproject, dit zowel voor particulieren als professionals. Wij voeren kleine en grote binnen- en/of buitenwerken uit zoals het plaatsen en vervangen van zekeringkasten, voedingen, bekabeling, stopcontacten, schakelaars, enz. Daarbij houden wij uiteraard steeds rekening met uw wensen, bv de positionering van de schakelaars en stopcontacten of de gewenste lichtsterkte.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor de installatie van verlichting, rookmelders en zonnepanelen. Hieronder vindt u bijkomende informatie omtrent deze diensten. Bekijk zeker ook even onze portfolio pagina waar u een aantal van onze realisaties kan terugvinden.

Verlichting

Installeren, vervangen of uitbreiden van alle soorten verlichting, zowel in uw interieur als buiten. Zo kunnen we bv uw halogeenspots vervangen door zuinige LED verlichting, uw tuin voorzien van landelijke of moderne tuinverlichting, gezellige sfeerverlichting aanbrengen in uw woning, enz.

Rookmelders

Alle woningen in Vlaanderen, ook huurwoningen, dienen sinds 1 januari 2020 voorzien te zijn van de nodige rookmelders. Dit wil zeggen dat op elke verdieping minstens één rookmelder aanwezig moet zijn, ook in rechtstreeks toegankelijke kelders en zolders. Gaat u bouwen, verhuren of renoveren? Dan nemen wij deze klus met plezier voor onze rekening.

Groene energie

Groene energie is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld en daar zijn goede redenen voor, want ook zonder subsidies blijft groene stroom een prima investering op langere termijn. Dankzij onze kennis kan u ook de zon in huis halen, want wij installeren voor u zonnepanelen, laadpalen, zonneboilers en warmtepompen zodat ook u voortaan in uw eigen electriciteitsproductie kan voorzien voor de verwarming van uw woning en sanitair water of voor het opladen van uw electrische of hybride voertuig.